Kaufland strikes again

La vreo doua luni jumate dupa postul cu „reducerile la romani” in care aratam cat de frumos in perioada reducerilor un pret de 37,89 ron (pret ff frumos de altfel  ((imi aminteste de revolutia franceza…. probabil datorita ultimelor 3 cifre..)))  devine 52,49 ron … intr-un supermarket pe care corect l-ati identificat ca fiind Kaufland, va mai arat o mostra de reduceri tipic romaneasca…

Culmea, poza e facuta in acelasi magazin ..adica tot Kaufland .. si tot in Arad.. sa fie o  coincidenta? sau deja e vorba de  politica de preturi a supermarketului Kaufland??

dati click pe poze sa levedeti mai mari si mai clare.. cu toate ca e ff evident cum un set de 3 creioane ce costau inainte de reduceri  1,59 ron, dupa reduceri de 50%  devin „doar” 8.8 ron.

Si nu e greaseala pe un set de creioane , ci pe toate era la fel..

Sincer am fost tentat sa le iau sa vad cat ma taxeaza la casa dar nu aveam chef de discutii, complicatii, mergeti in fata sa va dea diferenta inapoi  si bla bla.. oricum .. e un pret gresit.. primeam oare un bon de 3 ron daca-i anuntam (cum repeta obsesiv la sistemul audio din magazin)?

Dar daca le trimit pozele pe mail mai primesc 3 ron?  sau 3*2 ca e vorba de 2 poze?

Am repetat intentionat numele  magazinului (Kaufland) ca sa optimizez cat mai bine continutul articolului pe acest keyword, ca la o cautare „kaufland” in goagal sa ajung cat mai sus.. vom vedea in cateva zile rezultatele 🙂

p.s. mai o poza si creez categorie separata :))

later edit:  am creat deja o categorie pt tipul asta de posturi dar am uitat 🙂

Reclame

3 răspunsuri to “Kaufland strikes again”

 1. Dan S. Says:

  LOL – fail :)))

 2. Maddy Says:

  probabil platesti pretul cel mai mare. am luat energizant crazy wolf, era in 2 locuri in magazin cu 2 preturi diferite, 3 lei si 3 si un pic. am platit 3 si un pic. n`am mai intrebat care e faza, nu stiu de ce, am platit si am plecat.

 3. Adi Says:

  Dupa cate observ eu, pretul redus e 0,8 . Nu se vede bine pe eticheta, dar daca le-ai fi cumparat cu siguranta ca asta ar fi fost pretul platit.
  Putin optimism nu strica, nici nu ajuta.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: